Expertise

Slijpen

De eindklant verlangt hoe langer hoe meer een volledig afgewerkt product. Daarom investeerde Stromar de voorbije jaren in de nodige technologieën die ons in staat stellen iets extra’s te bieden.

Slijpen
Om een nauwkeurige afwerkingsgraad te garanderen, slijpen wij uw onderdelen op onze rondslijpmachine met oog voor detail en tot op de micrometer. Onze GER CU1000 bevat twee uitwendige stenen en één inwendige spindel. We zetten onze slijpmachine in voor allerhande toepassingen, van hydraulische kleppen, allerhande assen en spindels tot lagerzittingen die hoge precisie vereisen. We kunnen ontzettend gedetailleerd te werk gaan met center 175 mm boven bed en 1000 mm tussen centers.

Naast onze kernactiviteiten verzorgen wij voor u ook verschillende voor- en nabewerkingen. Zo zijn we volledig uitgerust om kleine constructies zelf aan elkaar te lassen, via MIG/MAG & TIG.
Slijpen

Slijpen

Ontdek hier ons machinepark met onze slijpmachine GER CU1000 die ons toelaat om een precieze afwerkingsgraad (tolerantie en oppervlakteruwheid) te garanderen.