Over ons

Als toeleverancier is Stromar uw ideale partner voor de vervaardiging van hoogwaardige fijnmechanische componenten door middel van verspaning. Van basis- tot eindproduct staan wij garant voor kwaliteit, vakmanschap en een persoonlijke aanpak.

Stromar wil een toonaangevende en betrouwbare productiepartner zijn voor de levering van nauwkeurige en complexe mechanische onderdelen. Dankzij onze 20 jaar ervaring in Vlaanderen en daarbuiten en ons team vakbekwame en gemotiveerde medewerkers trachten we te voldoen aan uw specifieke eisen en behoeften.

Onze missie

Stromar wil als toeleveringsbedrijf een autoriteit zijn, gespecialiseerd in productie en montage van technisch complexe en hoogstaande machinaal bewerkte metaalcomponenten. We treden onafhankelijk op en hebben de ambitie om continu te groeien als erkend bedrijf op het gebied van kennis, technologie en samenwerking. Voor ons is het belangrijk om met onze klanten een langetermijnrelatie te ontwikkelen op basis van een onberispelijke en kwalitatieve service.

In opdracht van onze klanten verspanen we materialen voor de meest uiteenlopende toepassingen. We bewerken metalen, non-ferromaterialen en kunststoffen tot halffabricaten of eindproducten met behulp van computergestuurde machines (CNC). De producten variëren van eenvoudige bouten tot zeer nauwkeurige en complexe onderdelen voor diverse takken van de industrie. 

Onze knowhow en ons modern uitgerust machinepark laten ons toe om zowel series als enkelvoudig maatwerk af te leveren. Ook lasconstructies en assemblages behoren tot de mogelijkheden. We hebben alle lasprocedés in huis, gaande van halfautomaat en TIG tot elektrode lassen.
Een hypermodern machinepark zonder beperkingen