Machinepark

We kunnen een beroep doen op een volautomatisch machinepark om kwaliteit en materialen af te leveren op maat van de klant. Ons vakmanschap gaat veelal samen met het gebruik van state-of-the-artmachines.

Stromar is gespecialiseerd in het hoogkwalitatief frezen, draaien en slijpen van uiteenlopende toepassingen via een uitgebreid arsenaal aan tooling.

Op basis van een tekening, beschrijving of schets worden de onderdelen op maat gedraaid, gefreesd, gelast en gemonteerd. 

We kunnen een beroep doen op een volautomatisch machinepark om kwaliteit en materialen af te leveren op maat van de klant. Ons vakmanschap gaat samen met het gebruik van state-of-the-artmachines. Via onze verfijnde meetapparatuur voeren we een nauwkeurige controle uit, zowel tijdens als na het productieproces. Dat garandeert dat alleen goedgekeurde stukken ons bedrijf verlaten. We beschikken ook over de modernste CAM-software om complexe contouren en 3D-modellen te programmeren.

Uiteraard staan onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers voor u klaar om aan uw specifieke eisen en behoeften te voldoen. Ons team van experts is nauw betrokken bij uw project en zorgt voor een optimaal resultaat.