Team

Onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers staan voor u klaar om aan uw specifieke eisen en behoeften te voldoen. Ons team van experts is nauw betrokken bij uw project en kent de sector door en door. 

Stromar hecht belang aan een duurzame relatie met u als klant: iemand binnen ons team begeleidt uw project van A tot Z en waakt voortdurend over het resultaat en de kwaliteit. Zo garanderen we uw tevredenheid.

Ons deskundig en gemotiveerd personeel staat klaar om aan uw specifieke eisen en behoeften te voldoen. Ons team van experts is nauw betrokken bij uw project en kent de branche door en door. 

Stromar hecht belang aan een langdurige relatie met u als klant: iemand binnen ons team begeleidt uw project van A tot Z en bewaakt voortdurend het resultaat en de kwaliteit. Zo garanderen wij uw tevredenheid.

Ons team onderscheidt zich door creatief en inventief te werk te gaan en steeds oplossingsgericht te denken. Waar anderen stoppen, zal Stromar net een stapje verder gaan en een finaal product realiseren afgestemd op de vraag van de klant. Flexibiliteit is bij ons de norm. Onze medewerkers wringen zich met plezier in bochten om tijdig en op maat te leveren. Wij van onze kant waarborgen altijd een veilige en gezonde werkomgeving.