Expertise

Programmatie en meten

Met onze verfijnde meetapparatuur voeren we een nauwkeurige controle uit, zowel tijdens als na het productieproces. Zo garanderen we dat alleen goedgekeurde stukken ons bedrijf verlaten. We beschikken tevens over de modernste CAM-software om complexe contouren en 3D-modellen te programmeren. Onze medewerkers kunnen zo de precisie en kwaliteit garanderen die onze klanten eisen.

Programmatie en meten
Doorheen de voorbije 20 jaar is Stromar gegroeid van een mechanische werkplaats naar een toeleverancier van allerhande componenten. Door veelzijdig te investeren in hoogtechnologische tooling, computergestuurde machines en voortdurende bijscholing en begeleiding van ons team zijn we in staat om uw eindproduct probleemloos af te leveren.

Ons goed opgeleid team gebruikt naast een performant machinepark een brede waaier aan softwaretechnologieën om alles correct te meten. Bij Stromar hameren we op het feit dat elke medewerker een kwaliteitscontrole uitvoert bij elk werkstuk. Dankzij ons uitgebreid arsenaal aan diverse meetapparatuur, zowel manueel als elektronisch, staan we garant voor een foutloos eindproduct.
Programmatie en meten