Expertise

CNC Frezen

Stromar is uitgerust met een geavanceerd machinepark met de nieuwste technologische snufjes en een toolmagazijn met meer dan 150 verschillende tools. Hierdoor gaan we flexibel en op maat van de klant te werk en bieden onze freesmachines de mogelijkheid om zowel eenvoudig als complex freeswerk met zeer nauwkeurige toleranties te produceren.

CNC Frezen
Bij CNC-frezen wordt de grondstof vast opgespannen op de werkplaats. Het ronddraaiende gereedschap komt in de spindel die wordt aangestuurd door de verschillende assen. Stromar beschikt over diverse freesmachines met zowel een X-as, Y-as als Z-as waarbij de 4de as simultaan is, waardoor we een ruime verscheidenheid aan stukken in verschillende materialen kunnen behandelen.

Op onze freesmachines kunnen uiteraard complexe boor- en kotteroperaties worden uitgevoerd. Onze frezen bieden de mogelijkheid om zeer kleine tot grote stukken te frezen (tot X-2360 mm, Y-600 mm, Z-800 mm). Zowel horizontaal als verticaal en 3- tot 5-assig freeswerk kan afgewerkt worden. Onze geautomatiseerde palletwisselaar, inwendige koeling en in-process-controle zorgen ervoor dat we nauwkeurig, flexibel en foutloos de meest complexe onderdelen kunnen vervaardigen.
CNC Frezen

Frezen

Ontdek hier ons modern uitgerust machinepark met onze CNC-freesmachines die ons toelaten om zowel series als enkelvoudig maatwerk af te leveren.