Expertise

CNC Draaien

Onze computergestuurde draaibanken laten ons toe om zowel in kleine als grote oplages te produceren met een snelle omsteltijd. Dankzij onze state-of-the-art automatische draaifrezen zijn wij in staat om stabiele en nauwkeurige productieprocessen op te stellen waarbij we de meest complexe onderdelen kunnen bewerken tot in het kleinste detail.

CNC Draaien
Grotere series draaiwerk in zowel metaal, non-ferromateriaal als kunststof worden volautomatisch geproduceerd op onze machines die beladen worden via stangenaanvoer. Complexe stukken kunnen volledig afgewerkt worden dankzij de aanwezigheid van een Y-as, spindels en aangedreven tools. Hierdoor zijn ook boor-, tap- en freesbewerkingen mogelijk op de draaibanken. De aangedreven gereedschappen komen tegen het ronddraaiende werkstuk en zorgen zo voor de verspaning.

Dankzij een goede mix van al die technologieën slaagt Stromar erin om grote tot kleine series te vervaardigen met zes CNC-draaibanken, die werkstukken tot een diameter van 715 mm kunnen bewerken met de juiste precisie en een korte doorlooptijd.
CNC Draaien

Draaien

Ontdek hier ons modern uitgerust machinepark met onze CNC-draaibanken die ons toelaten om zowel series als enkelvoudig maatwerk af te leveren. Ook lasconstructies en assemblages behoren tot de mogelijkheden.